Vodič do poljoprivrednih tržišta u Washingtonu, D.C
Vodič do poljoprivrednih tržišta u Washingtonu, D.C

Video: Vodič do poljoprivrednih tržišta u Washingtonu, D.C

Video: Vodič do poljoprivrednih tržišta u Washingtonu, D.C
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Svibanj
Anonim

Ako tražite mjesto za kupnju svježeg voća i povrća, Washington, D. C. ima mnogo velikih i malih poljoprivrednih tržnica koje nude veliki izbor svježih proizvoda - kao i brojne druge lokalno proizvedene proizvode. Dok je većina poljoprivrednih tržnica otvorena sezonski, neke od većih otvorene su tijekom cijele godine.

Bez obzira na to koje tržište odaberete, naći ćete artikle kao što su lokalno voće i povrće, govedina hranjena travom i pašnjačka jaja, med, slatke i slane pečene robe, lokalno pržena kava i još mnogo toga. Svaka tržnica ima nešto drugačije, stoga provjerite razne od njih jer ste u okolici.

Ako vam ne smeta otići iz grada po još svježije proizvode, razmislite o tome da pogledate ove lokalne Farmers Markets u Marylandu i Farmers Markets u Sjevernoj Virginiji.

14. i U Farmers Market

14. i U Farmers Market
14. i U Farmers Market

Svake subote od svibnja do studenog, zbirka šatora pretvara dio pločnika Ulice U u uzbudljivu tržnicu. Prodavci prodaju svježe proizvode, sireve, kruh, cvijeće i ostalo od 9 do 13 sati

Capital Harvest Farmer's Market

Capital Harvest na Plazi
Capital Harvest na Plazi

Nalazi se na Woodrow Wilson Plaza u zgradi Ronald Reagan i InternationalTrgovački centar, Capital Harvest na tržnici Plaza radi petkom od 11 do 15 sati. od svibnja do rujna. Više od 30 prodavača i obrtnika otvorilo je trgovinu za prodaju stvari poput lokalnog meda, empanada i, naravno, proizvoda i mesa. Svratite do informativnog štanda dok ste tamo i nabavite recepte i savjete o ekološki osviještenom načinu života.

Chevy Chase Farmers' Market

Farmerska tržnica Chevy Chase
Farmerska tržnica Chevy Chase

Chevy Chase Farmers' tržnica započela je 2002. s tri dobavljača koji prodaju svoju robu tijekom ljeta i sada je tržište tijekom cijele godine s 11 dobavljača koji nude lokalno proizvedene sireve, kamenice, meso, proizvode i još mnogo toga. Swing by Lafayette Elementary School u sjeverozapadnom Washingtonu D. C. svake subote između 9 ujutro

FRESHFARM CityCenterDC Market

FRESHFARM CityCenterDC Market
FRESHFARM CityCenterDC Market

Kupite svježe proizvode ili svježe pripremljena jela od 18 prodavača na ovoj farmerskoj tržnici u središtu grada. FRESHFARM u CityCenterDC-u djeluje od 2014. i prihvaća pogodnosti SNAP-a, WIC-a i Senior Farmers Market Nutrition Programa čineći njihovo dobro dostupno svima. Tržnica je otvorena od 11 do 14 sati. utorkom od svibnja do listopada.

Community Foodworks Columbia Heights Farmers Market

Rabarbara i jagode na tržnici Columbia Heights Farmers
Rabarbara i jagode na tržnici Columbia Heights Farmers

The Columbia Heights Community Foodworks Farmers Market je vodeće tržište organizacije. Svake subote od veljače do prosinca 20 prodavača dolazi u Civic Plazu prodavati lokalno uzgojenoproizvodi, ulična hrana i još mnogo toga. Od veljače do sredine travnja tržnica je otvorena subotom od 10 do 13 sati. Od travnja do prosinca otvoren je subotom od 9 do 13 sati. a od svibnja do listopada otvoren je srijedom, 16-19 sati

FRESHFARM Dupont Circle Market

Više od 50 farmera i prodavača hrane otvorilo je trgovinu u blizini Dupont Circlea za ovu tjednu tržnicu. Pokupite neke proizvode, svježu tjesteninu, pečene proizvode i zanatske sireve, a zatim se napunite lokalno prženom kavom, okruglicama i još mnogo toga. Otvoren tijekom cijele godine nedjeljom, od 8:30 do 13:30 sati. Ovdje se prihvaća SNAP (EBT/Bonovi za hranu).

Istočno tržište

Istočno tržište Washingtona D. C
Istočno tržište Washingtona D. C

Prvi put otvoren 1873., Eastern Market ugošćuje nekoliko različitih tržnica i ima prostor za javna događanja. South Hall Market je zatvoreno područje, otvoreno od utorka do nedjelje, gdje trgovci prodaju cvijeće, pekarske proizvode, meso, sireve i još mnogo toga. Lokalni poljoprivrednici prodaju svoju robu od 15-19 sati. utorkom i vikendom na Farmers' Line Open-u tijekom cijele godine. Subotom od 7 do 18 sati. i nedjeljom od 9 do 17 sati. stotine umjetnika, zanatlija i obrtnika postavili su štandove u područjima oko istočnog tržišta.

Foggy Bottom FRESHFARM Market

Foggy Bottom FreshFarm Market
Foggy Bottom FreshFarm Market

Tržnica Foggy Bottom FRESHFARM radi od 2005. godine i 16 prodavača nižu se na ulicama srijedom od 15 sati. do 19 sati Ovdje se prihvaća SNAP (EBT/Bonovi za hranu). Tržište je otvoreno od travnja do studenog.

Poljoprivredna tržnica Rose Park

Prijatelji Rose Parka
Prijatelji Rose Parka

Ako želite pregledavati lokalne proizvodes vašim krznenim prijateljem, Rose Park Farmers Market je izvrsna opcija. Park je prilagođen psima, a devet prodavača nudi cvijeće, povrće, ledeni čaj, pizzu i još mnogo toga. Tržnica je otvorena od svibnja do listopada, srijeda, 15-19 sati

H ulica NE FRESHFARM Market

H ulica NE Freshfarm Farmers market
H ulica NE Freshfarm Farmers market

Petnaest farmi i trgovaca okuplja se na dijelu koridora H Street u sjeveroistočnom Washingtonu D. C. Tržnica je otvorena od početka travnja do prosinca subotom od 9 do 12:30. Ovdje se prihvaća SNAP (EBT/Bonovi za hranu).

Monroe Street Farmers Market - Brookland Farmers Market

Farmers Market u ulici Monroe
Farmers Market u ulici Monroe

Arts Walks je tako nazvan po 27 umjetničkih studija koji se nižu uz ulicu. Subotom od 9 do 13 sati. od travnja do prosinca u borbu se pridružuje i seljačka tržnica. Tržnicu Monroe Street Farmers Market (također nazvanu Brookland Farmers Market) susponzoriraju Community Foodworks i Monroe Street Market i ugošćuju poljoprivrednike, proizvođače hrane, događaje joge, glazbu uživo i još mnogo toga.

Mount Vernon Triangle FRESHFARM Market

Jedanaest dobavljača koji prodaju sve, od lavande preko poslastica za pse do svinjetine uzgojene na pašnjacima, osnovali su trgovinu u trokutu Mount Vernon. Krenite tamo subotom od 9 do 13 sati. od svibnja do studenog. Ovdje se prihvaća SNAP (EBT/Bonovi za hranu).

New Morning Farm Market u Sheridan School

Poljoprivredna tržnica New Morning Farm Sheridan School
Poljoprivredna tržnica New Morning Farm Sheridan School

New Morning Farm je organska farma u Pennsylvaniji koja prodaje više od 60 vrsta certificiranih organskih usjeva. Farmatakođer vodi četiri farmerske tržnice u D. C.-u, prodajući vlastite sezonske proizvode, kao i proizvode susjednih farmi i članova Zadruge ekoloških uzgajivača Tuscarora. Tržnica Sheridan School, njihova glavna tržnica, otvorena je utorkom tijekom ljeta od 15 do 19 sati.

Penn Quarter FRESHFARM Market

Bamija, rajčice i kupine na tržnici Penn Quarter FreshFarm Farmers
Bamija, rajčice i kupine na tržnici Penn Quarter FreshFarm Farmers

Tržnica FRESHFARM Penn Quarter nalazi se točno ispred Smithsonian National Portrait Gallery i Smithsonian American Art Museum. Pregledajte ponudu više od 25 dobavljača u susjedstvu u kojem su stanovnici Washingtona kupovali proizvode prije 100 godina. Otvoreno od travnja do studenog četvrtkom od 15 do 19 sati. Ovdje se prihvaća SNAP (EBT/Bonovi za hranu).

Union Market

Tržište Unije
Tržište Unije

Union Market je zatvorena tržnica hrane u sjeveroistočnom Washingtonu, D. C. s oko 40 lokalnih dobavljača (uključujući nekoliko pop-up štandova). Dobavljači uključuju lokalne farme, trgovinu noževima, održivu prodavaču morskih plodova i trgovinu čajem među mnogim drugima. Tržnica je otvorena tijekom cijele godine. Zamijenite se od ponedjeljka do srijede od 8 do 20 sati, od četvrtka do subote od 8 do 21 sat. ili nedjeljom od 8 do 20 sati. Napomena: nisu svi obrtnici/dobavljači otvoreni tako dugo, stoga svakako nazovite ili provjerite web stranicu prije nego što posjetite.

USDA Farmers Market

Ministarstvo poljoprivrede Sjedinjenih Država također vodi tržnicu poljoprivrednika u Washingtonu, D. C.! Smještena odmah ispred sjedišta USDA-e u National Mall-u, ova tržnica okuplja 30 uzgajivača hranei prodavači. Otvoren je petkom, od svibnja do listopada, od 9 do 14 sati.

Odjel 8 Farmer's Market

Seljačka tržnica odjela 8
Seljačka tržnica odjela 8

The Ward 8 Farmer's Market osnovao je član zajednice 1998. nakon što je jedina trgovina prehrambenih proizvoda u odjelu zatvorena. Više od 20 godina kasnije tržište je i dalje snažno sa šest dobavljača koji prodaju zajednici. Ovo tjedno tržište otvoreno je od lipnja do studenog i održava se subotom od 10 do 14 sati. Ovdje se prihvaća SNAP (EBT/Bonovi za hranu).

Preporučeni: